Bruce Willis Död
Bruce Willis Död

Bruce Willis Död – Walter Bruce Willis, en amerikansk skådespelare och sångare, föddes den 19 mars 1955 i Idar-Oberstein, Rheinland-Pfalz, Tyskland (nu känt som sydvästra Tyskland).

Biografi

Bruce Willis föddes på en militärbas i Västtyskland av en amerikansk pappa, David, och en tysk mamma, Marlene. Men han växte upp i närliggande Penns Grove och Carneys Point i New Jerseys Salem County.

Han flyttade till New York för att fullfölja sin dröm om att bli en professionell skateboardåkare. Innan skateboardgänget började slå på varandra arbetade han där som server, bland annat. Innan han landade huvudrollen som John McClane i storfilmen Die Hard (1988), som hittills har gett upphov till fyra uppföljare, bevisade Willis sin förmåga i tv-serien Par i brott mot Cybill Shepherd (1985–1989).

Mer än 60 filmer visar honom i någon egenskap; dessa spänner över genrerna komedi, drama och action, med några av de mest välkända exemplen är Pulp Fiction, The Fifth Element, Armageddon, The Sixth Sense, Unbreakable och Sin City.

I sitt personliga liv dejtade han skådespelerskan Demi Moore från 1987 till 2000. De är föräldrar till tre barn. Han har varit förlovad med modellen Emma Heming sedan 2009. Tillsammans har de två döttrar.

Willis informerade sin familj den 30 mars 2022 om att han lämnade sin karriär efter att ha fått diagnosen afib. Ett år senare fick Willis familj veta att han hade fått diagnosen frontotemporal demens.

Nya och spännande rapporter om Bruce Willis hälsotillstånd. Bruce Willis har gått i pension från att spela gitarr. Bild av ELIZABETH PANTALEO / STELLA PICTURES / BESTIMAGE. Bruce Willis lämnade Hollywood för att han led av ångest och depression.

Emma Heming Willis, hans syster, är här för att ge en hjälpande hand. Hon skrev: “När du lever i en värld full av demoner vet du att alternativet är lätt.” Detta publicerades på Instagram.
Bruce Willis, den ikoniska skådespelaren, slutade i mars 2022 på grund av flygrädsla.

I februari kom nästa stora storm. När det hände fick familjen reda på att deras Hollywood-stjärna hade fått diagnosen frontallobsstörning. “Även om det är smeartsamt är det lätt att äntligen få en tydlig diagnos”, skrev då 44-åriga Emma Heming Willis.

Hon har delat sin sorg efter uppbrottet på Instagram, men hon har också lagt upp bilder på sig själv som skrattar och ler vid sidan av sin nya makeup. Nyligen var Emma Heming Willis på en visning av dokumentären “Little Empty Boxes”, som fokuserar på Max Lugavere och hans mamma som båda lider av demens. I filmen gör han sitt bästa för att hjälpa henne på alla sätt han kan.

Dagen efter visningen grät Bruce Willis och Emma Heming Willis och pratade om hur tuff deras kamp mot sjukdom har varit. Hon skrev på Instagram dagen efter att ha sett filmen, “När du lever i en värld av demens s vet du att alternativn är f.”

Men “en del människor tar det inte med ro” och “förändringar görs” och “det är ganska coolt” är vad jag upplevde i går kväll. Bruce Willis desperation är påtaglig i dessa nya bilder. På grund av sin psykiska sjukdom kan Bruce Willis inte längre leva samma typ av liv som han en gång gjorde.

Ändå fortsätter han att bli trakasserad av paparazzifotografer. Nu svarar Emma Heming Willis snabbt och effektivt. Bruce Willis desperation är påtaglig i dessa nya bilder. Willis började spela hockey på 1980-talet och hans karriär är nu över.

Ett foto på Bruce Willis som hans familj släppte i februari. Det har också rapporterats tidigare att filmstudior använde Bruce Willis även när han blev sjukare. Foto av: TT NYHETSBYRN / CHARLES SYKES

Familjen anstränger sig för att få igång skeeballspelaren den här månaden. Foto av DAVID TONNESSEN, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES. Vänner till Bruce Willis. På grund av sin psykiska sjukdom kan Bruce Willis inte längre leva samma typ av liv som han en gång gjorde. Ändå fortsätter han att bli trakasserad av paparazzifotografer.

Nu svarar Emma Heming Willis snabbt och effektivt. herr Andreas Häggström. Bruce Willis, en 67-årig Hollywoodlegend, tvingades lämna sin karriär som skateboardåkare. Det följde hans diagnos med ångest och sedan frontotemporal demens.

Familjen samlas nu för att Bruce Willis ska kunna leva sitt liv fullt ut under de kommande månaderna. Att behålla sin aktivitet och fart är viktigt. Bruce Willis förföljs ständigt av fotografer från tabloidpressen. Maken Emma Heming Willis, 44, har bestämt sig för att vidta åtgärder efter att ha hört den förödande diagnosen.

“Om du är en person som söker efter en person med demens så vet du hur svårt och stressigt det kan vara att få ut någon och navigera dem tryggt och säkert i världen, även om du bara går ut och tar en kopp kaffe.” hon skriver.

Förra veckan visade många publikationer fotografier av vad som verkade vara en skröplig Bruce Willis ute på en promenad och köpte kaffe till sig själv och två vänner. Ett kort videoklipp visade hur paparazzifotografer skrek på Bruce Willis för att få hans uppmärksamhet.

Media sa att skridskoåkaren “uppträdde förvirrat”, vilket är förenligt med diagnosen Bruce Willis. Det här är en öppen uppmaning till alla fotografer som är intresserade av att fånga min hund medan han reser runt i landet.

Jag förstår att det här är ditt arbete, men du kanske försöker hålla tyst. Skämta inte med min skapare eller fråga hur han känner om någonting.

Bruce Willis Död

Bruce Willis har gått i pension från att spela gitarr. Willis började spela hockey på 1980-talet och hans karriär är nu över. Ett foto på Bruce Willis som hans familj släppte i februari. Det har också rapporterats tidigare att filmstudior använde Bruce Willis även när han blev sjukare.

Familjen anstränger sig för att få igång skeeballspelaren den här månaden.
På grund av sin psykiska sjukdom kan Bruce Willis inte längre leva samma typ av liv som han en gång gjorde.

Ändå fortsätter han att bli trakasserad av paparazzifotografer. Nu svarar Emma Heming Willis snabbt och effektivt. herr Andreas Häggström. Bruce Willis, en 67-årig Hollywoodlegend, tvingades lämna sin karriär som skateboardåkare.

Det följde hans diagnos med ångest och sedan frontotemporal demens. Familjen samlas nu för att Bruce Willis ska kunna leva sitt liv fullt ut under de kommande månaderna. Att behålla sin aktivitet och fart är viktigt.

Bruce Willis förföljs ständigt av fotografer från tabloidpressen. Maken Emma Heming Willis, 44, har bestämt sig för att vidta åtgärder efter att ha hört den förödande diagnosen.

“Om du är en person som söker efter en person med demens så vet du hur svårt och stressigt det kan vara att få ut någon och navigera dem tryggt och säkert i världen, även om du bara går ut och tar en kopp kaffe.” hon skriver.

Förra veckan visade många publikationer fotografier av vad som verkade vara en skröplig Bruce Willis ute på en promenad och köpte kaffe till sig själv och två vänner. Ett kort videoklipp visade hur paparazzifotografer skrek på Bruce Willis för att få hans uppmärksamhet.

Media sa att skridskoåkaren “uppträdde förvirrat”, vilket är förenligt med diagnosen Bruce Willis. Det här är en öppen uppmaning till alla fotografer som är intresserade av att fånga min hund medan han reser runt i landet.

Jag förstår att det här är ditt arbete, men du kanske försöker hålla tyst. Skämta inte med min skapare eller fråga hur han känner om någonting. Bruce Willis och Emma Heming Willis gav sig själva 2009. Bruce Willis kommer att kunna tillbringa mer tid med sina barn nu när han är pensionerad.

Sluta fråga hur gammal han är. Bruce Willis namn har utnyttjats av filmstudior för ekonomisk vinning även när han sjunkit i hälsa, vilket har rapporterats tidigare. Bruce Willis var tvungen att bära en hörselkåpa när han filmade eftersom han aldrig kom in för sina repliker och aldrig slutade för att ge stunt dubbel en paus.

Nu kan hans nära och kära bara be att Bruce Willis förblir i fred på sina dagliga promenader. Bruces största bekymmer är att han fortsätter träna. Hans dagliga schema är noggrant planerat. Peoples Emma Heming Willis har tidigare förklarat att paret tränar båda hans kroppar. Bruce Willis, den 67-årige amerikanska actionhjälten, har fått diagnosen demens.

Det har gått mindre än ett år sedan han kom tillbaka från skidpatrullen på grund av pågående kognitiva svårigheter och hans familj har fått beskedet. Bruces prognos har förbättrats sedan vi rapporterade att han dog av afasi sommaren 2022, och vi har nu en mer exakt diagnos: frontallobsdemens, som det står i ett tillkännagivande.

Familjen fortsätter med att skriva, “även om det här är tråkigt är det lätt att äntligen få en korrekt diagnos.” Bruce Willis är en av de mest kända skådespelarna i världen, och hans namn är oupplösligt kopplat till filmserien “Die Hard”.

Hans fru, Emma Heming Willis, har delat nyheten på Instagram och lagt upp ett foto på Bruce Willis som står naken på stranden. Det är märkt “Ladies of Willis/Moore” i artikeln. Willis har tre döttrar, Rumer, Scout och Tallulah, med sin ex-fru och skådespelerskan Demi Moore. Han försörjer också två anhöriga för närvarande.

Bruce Willis Död
Bruce Willis Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *