Aron Anderson Familj

Aron Anderson Familj
Aron Anderson Familj

Aron Anderson Familj – Aron Andersons solosatsning, släppt ett år efter att skid- och snowboardbranschens titan tillkännagav sin singelstatus på Let’s Dance 2022. Det har gått ett helt år sedan uppbrottet med ex-flickvännen Anja Malmberg. Nu, i en helt ny intervju med Hänt, öppnar han upp om sin framgångsrika solokarriär.

Aron Andersson har varit en inspiration för många. Om du sammanställer alla kommentarer som gjorts om detta mänskliga superverktyg, kommer du inte att hitta något särskilt chockerande. Aron har övervunnit barncancer, vandrat i bergen, simmat över havet och hoppat över vattenfall, allt medan hans far inte har arbetat sedan 1997.

Trots cancern fortsatte Aron Andersson att tjänstgöra i fötterna.

Aron Andersson fick genomgå sina steg som examinand. Aron behandlades med celltransplantationer och strålning, men cancern måste avlägsnas kirurgiskt i flera steg, vilket lämnade honom med irreversibla nervskador i händerna. Som om det inte hade hänt än så kom cancern tillbaka. Den här gången i Arons lungor, och tre gånger innan han äntligen kunde friskförklaras, opererades han.

Detta var ett så stort steg att för de flesta människor blev överlevnad deras första prioritet när det var över. Men Aron ville verkligen ha mer av det. Han ville leva sitt liv fullt ut. Enligt vad Aron Andersson har sagt var ett av hans första mål efter att ha besegrat cancern att vara tillbaka på fotbollsplanen med sina vänner.

Ett barn som precis har lärt sig att gå och sitter stilla i rullstol kan tycka att en fotbollsmatch är för spännande att se på, men Aron var fast besluten att delta i händelserna. Arons sportintresse var drivkraften för hans byte till det andra laget ganska snabbt. Som ung upptäckte han en kärlek till sporterna segling, rullstolsbasket och ishockey, och vid 16 års ålder tävlade han i Paralympics för första gången.

Aron Andersson, ventyraren

Under sin tid som idrottare har Aron Andersson tagit fyra paralympiska medaljer. Inledningsvis en mlvakt gick han snabbt över till att enbart koncentrera sig på landhockey och ishockey. Efter en hjärnoperation tvingades Aron Andersson ge upp kärleken till ultimat frisbee och 2013 avslutade han hela sin issportkarriär med att dra sig tillbaka från ishockeyn. Andersson var bara 25 då, men hon hade redan inlett en lovande idotkarriär.

Det är spännande tider framför Aron Andersson. Han ville pressa sig själv till nya gränser, både fysiskt och mentalt. Redan året han slutade med ishockey började han spela rullstolsbundn och blev så småningom den bästa Kebnekaise någonsin. Andersson korsade den branta, steniga och extremt tumultartade terrängen genom att balansera på spöet, dra sig upp i knogarna och driva sig framåt med bara armarna.

Strapatsen lämnade över en blodig hand till Aron Andersson efter 28 timmar. Han ville bli klar med all spänning.Det året blev Aron Andersson den förste som toppade Kilimanjaro med ryggsäck, och samma år blev han den första rullstolsbundna personen att genomföra en svensk klassiker på under 24 timmar. Som om det inte vore tillräckligt imponerande satsade han 2015 på att simma 43 kilometer över en sjö med bara armarna.

En omskrivning av Aron Andersson lyder så här:

Aron Andersson har välsignats med äventyr och generositet under de senaste åren. Det är lättillgängligt för alla som söker på “Aron Andersson fru” att han tidigare varit i ett förhållande med Anja Malmberg. Aron och Anja blev ett par 2014, och de planerar att tillbringa de kommande åtta åren tillsammans. 2018 välkomnade de ett barn till världen, men 2022 skulle Aron Andersson ha varit någon annan än Anja.

Även om ingen av familjerna ville flytta förrän 2021 sålde båda sin Täbyvilla 2020. Det blev definitivt klart till sommaren 2022, tack vare Aron Anderssons medverkan i Let’s Dance. Under sin tid på Let’s Dance fick Aron Andersson flera gånger frågan om sina romantiska känslor för sin danspartner, Jasmine Takács. Jasmine, den första professionella dansaren i showens historia, hittade ett snabbt sätt att undvika Aron Anderssons skada.

Även efter att programmet avslutats fortsatte de två att dansa tillsammans och reste till USA som en enhet. Jasmine och Aron var i ett par och dansade till “Let’s Dance”.Dansfilmen Let’s Dance från 1990-talet innehöll ett antal välkända artister, inklusive Aron Anderson på sång. Där skrev han sin historia som den första rullstolsbrandskonkurrenten någonsin på det sättet.

Sedan han började hjälpa till har unge Arons dansat som en galning med sin Let’s Dance-partner Jasmine Takács. I säsongspremiären av deras tv-program 2022 avslöjade Aron för sin exfru Anja Malmberg att han och hans exfru nyligen gått åt olika håll. I en uppdaterad intervju med lyckowebbplatsen Hänt diskuterar han det första året sedan attackenoch de svårigheter han har mött.

låt av Aron Anderson, släppt ett år efter Winter Sports Show

Aron Anderson berättar om utvecklingen av protesterna mot exustrun från en lite vardaglig diskussion till en utmanande tidsperiod. Det faktum att jag har glidit ifrån mina ex är det enda som inte har gått bra, men jag tror att detta är till det bästa för oss båda. Även om det inte har varit lätt för honom att låta saker gå så smidigt.

Han fortsätter att beskriva sin resa norrut efter att ha blivit landsförvisad från exmakarnas kommunala Täbyhom. Han gjorde det i februari, en hel månad innan Let’s Dance-premiären. Jag känner verkligen att jag har bosatt mig i mitt nya hem och mitt liv börjar verkligen bli bättre. Okej då. Men allt eftersom tiden går blir det tydligt att detta är normen. Han säger:

Aron Anderson Familj

“Det är tufft, men jag hoppas på det bästa”, och antyder att det ser bra ut för honom i hans kommande kvartal. Aron erkänner att den unga och attraktiva singelkvinnan har gått på några dejter, men det har inte kommit något allvarligare från dem än så länge. Jag tycker att det har varit kul överallt.

Jag har haft flera underbara dejter med män som jag snabbt insåg inte var intresserade av ett seriöst förhållande med mig men som snabbt visade sig vara underbara vänner. Det är väldigt roligt att lära sig att dela känslor med andra människor. Det kanske ingen såg komma, säger han. Aron Anderson, om hälsa Mer fysiskt belastande än psykiskt Aron Anderson har kämpat för sin fysiska hälsa trots att han under det senaste året fått tillbaka rullstolsbunden efter att ha fått en skelettcancerdiagnos vid 23 års ålder.

I slutet av december avslöjade han i en Instagram-story att han hade gått igenom ett tufft plåster orsakat av ångest och rädsla, symtom som kan hänföras till den fruktade “skitsjukdomen” cancer. Han blev sjuk av matförgiftning, fick antibiotika att ta oralt och gick så småningom ner i vikt. Strax efter checkade han in sig på sjukhuset med vad som visade sig vara ett falskt fall av blodförgiftning orsakad av den infekterade sprutan som han använt på sina internationella resor.

Ja, Arons har haft det hårt på sistone när det kommer till hans fysiska hälsa. För killar är mental hälsa ofta hälsosam. Något han känner djup tacksamhet för. Så jag känner mig riktigt säker i huvudet när jag ser den här matchen. Det fysiska arbetet är något mer ansträngande. Allt är bra, men jag håller med om hans förklaring till Hänt att det är nästan mer värt att ha en god fysisk hälsa och en svag ande.

Efter att TV4 annonserat konkurrenterna till Let’s Dance 2022, klargjordes att äventyraren Aron Anderson, 34 år, skulle tävla. I tävlingen dansar han med Jasmine Takács, en professionell dansare i 34-årsåldern. Men dansar han med någon på rampljuset och Let’s dance-sidan? Aron Anderson är en enstöring. Aron och Anja Malmberg, båda 43, var gifta i många år men är nu skilda och bor på olika orter. Båda är nu i hjärtat av centrala Stockholm.

Innan de gick skilda vägar hade paret varit tillsammans i åtta år och hade till och med köpt sin hund, Vacchi, som ett par. Den tidigare ägaren bodde i Täby, norr om Stockholm, i fem år. Sommaren 2021 sålde familjen Viggbyholm sin bostad och gav sig ut på ett nytt spännande äventyr. Vem är Anja Malmberg, kvinnan som låg med Aron Anderson? Enligt sin LinkedIn-profil är Anja HR-chef för Opticom Group.

Hon beskriver sig själv som någon som “tror[s] på både människan och naturen” på perrongen. Jag får mycket tillfredsställelse av att leda och utveckla mitt team, och vi har åstadkommit fantastiska saker tillsammans. När jag får rätt auktoritet vet jag att alla kan göra vad de vill. Anja, ledaren, skriver: “Jag är entusiastisk, självsäker och kan förverkliga mitt teams idéer.” Jag ger hopp för mina medarbetares framtid.

Mina medarbetare tycker att jag är öppen för och entusiastisk över nya idéer, perspektiv och förslag.Vad gör Anja Malmberg på fritiden? Anja beskriver sig själv på LinkedIn som en “globetrotter” och “vardagsäventyrare” som “alltid har gott om tid på sig”, och hon listar sina helgaktiviteter där. För mig kretsar världen kring min stora, stora familj. Let’s Dance 2022 har premiär på TV4 den 9 mars klockan 20:01 GMT, och du kan se den online samma dag via TV4 Play och C More.

Aron Anderson Familj
Aron Anderson Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *