Annika Ljungberg Sjukdom     

Annika Ljungberg Sjukdom
Annika Ljungberg Sjukdom

Annika Ljungberg Sjukdom – Rednex sångerska, Annika Ljungberg, svimmade och trodde att hon hade matsjuka inför denna show. Men tester visade att det var cancer i blodet. Annika har på grund av sitt tillstånd fått göra några stora livsförändringar. Det är en del av hennes eget “friskschema” att besöka Turkiet. Antalet leukocyter (vita blodkroppar) i patientens blod och andra kroppsvätskor stiger långsamt men stadigt över tiden vid kronisk myeloid leukemi.

Sjukdomen skördar årligen cirka 85 svenskars liv, där män drabbas hårdare än kvinnor. Offren varierar ofta i åldern från 50 till 70. Det finns tre stadier av sjukdomen: kronisk, akut och accelererad. De flesta får diagnosen när de redan är i den kroniska fasen. Många av dessa människor har en normal eller nästan normal livslängd. Även om den är effektiv, är behandlingen alldeles för invasiv för att kunna kallas en livskvalitetsförbättring. Stamcellstransplantationer är vanligtvis endast nödvändiga i extremt exceptionella omständigheter.

American Cancer Society, Hosta

Kemoterapi för cancerpatienter är olämpligt. Anne-Marie Ljungberg. När du kommer in i Annika Ljungbergs hus kommer du genast att ana en skur av goda vibbar. Det mystiska hemmet är täckt av citat och uppmuntrande talesätt. Annika är så vänlig och välkomnande att vi känner att vi har känt henne för alltid. Hennes långa, smala byggnad och ljusa blonda hår sticker genast ut.

Men det finns en viljestark affärskvinna där nere som, 23, var vd för ett konsultföretag med 40 personer. Hennes hemmakontor är full av gyllene reliker från hennes och hennes mans senaste firande av hennes verkliga triumfer med Rednex-organisationen. Annika har alltid ansett musik som sitt kall; ändå inser hon nu att hon övertränade i många år.

Jag har alltid ägnat mer uppmärksamhet åt det smittsamma kaoset runt mig än på min egen kropp. Jag hade dropp och en läkare i beredskap ifall något skulle gå fel på scenen. Under hela året följer vi med våra döttrar till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att vara volontär på barncanceravdelningen där många unga patienter behandlas för leukemi.

Jag påminner mig själv om att att ha cancer är det sista jag vill varje gång jag är på besök. Intressant nog har jag fått tillgång till just det jag var mest orolig för att förlora. Vid tidpunkten för sin cancerdiagnos sa Annika reflekterande: “Jag ser min cancerdiagnos som universums sätt att säga åt mig att rita in handbromsen och ta det lugnare.”

Annikas nya sätt att tänka har gett henne kraften att gå vidare med livet fem år efter hennes mamma Anitas oväntade död av en överdos heroin. När hon i början av juni förra året bestämde sig för att förstöra det hem hon och den moderna civilisationen delade i Härjedalen stod hon inför sitt livs svåraste val.

Det gjorde helvete ont att ta dem ifrån sin mamma, men jag visste att det var det rätta att göra som vårdare.cDe, tillsammans med sin dotter Molly, kom tillbaka till Stockholm sent på kvällen. En tidig morgonbrunch med hennes familj och tre nära vänner från Dalarna lämnade ett outplånligt intryck i Annikas mage.

Denna känsla är bekant för mig eftersom min mamma har åldrats snabbt under de senaste två decennierna, men den har aldrig varit så stark förut. Jag lyckades smyga in på toaletten utan att någon märkte det. Jag klättrade genast på min systers rygg och började vädja till henne att ingripa å mina vägnar i ett försök att vinna tillbaka min man. Jag mörknade av skräck precis när han gick in på toaletten och kollapsade på klinkergolvet.

När Annika vaknade och mådde illa vägrade hon läkarvård och insisterade på att vila hemma. Två dagar efter att hon hade lagt sig reste hon sig och började röra på sig. Annikas antal vita blodkroppar var signifikant förhöjt, vilket tyder på en utbredd infektion. Kemoterapi för cancerpatienter är olämplig. Anne-Marie Ljungberg

Till en början var Annikas prestation inte en stor källa till oro för henne. Några dagar senare, på väg till sjukhuset, mötte hon späckhuggaren som badade patienterna. Läkaren sa att leukemi var en möjlighet för hennes tillstånd. Jag anmärkte, “Herregud! Man måste helt enkelt komma förbi leukemi. Å andra sidan bestämde jag mig när jag återvände från sjukhuset.

Det nya året är när jag förbinder mig att komma i form. Många läkare har informerat mig om att jag hade en dödlig sjukdom, ändå håller jag fast vid det hoppet. Hon diagnostiserades med kronisk myeloisk leukemi, en långsamt rörlig form av blodcancer, i våras. Annika bestämde sig för att visa sin syster Molly mer tillgivenhet.

När vi besökte Astrid Lindgrens barnsjukhus anförtrodde jag henne att jag delar mitt tillstånd med de unga patienter vi träffat. Frågan “Ska du dö d? Hennes ansikte strålade när jag berättade för henne att jag hade bestämt mig för att fortsätta leva. Det skulle krossa mitt hjärta om mina handlingar fick Molly att förlora sin mamma. Kan hon det så kan jag också.

Annika Ljungberg Sjukdom

Annika kunde hitta en hematolog som hon hade fullt förtroende för. Trots detta påbörjade hon det kontinuerliga drogförfarandet trots hans rekommendationer. Efter år av abstinens har jag påbörjat en alternativ behandling som involverar användning av många örter för att rena min kropp från gifter, och jag skulle vilja slutföra behandlingen så snart som möjligt.

Ungefär en och en halv månad senare började jag behandla min cancer. Alvedon tog det ganska allvarligt, speciellt med tanke på att han inte äter kött. Jag hade aldrig tidigare känt mig så lik mig själv som när jag först började ta min medicin. Nuförtiden behöver jag en halv dos bara för att klara dagen.

Ett tag gjorde jag bara lite rutinunderhåll, men jag har nyligen återupptagit min medicin. Om mitt nuvarande tillstånd förvärras skulle jag helst inte riskera att utveckla akut leukemi. Resten av sommaren har Annika hållit fast vid sitt “friskschema” utan att misslyckas. Detta täcker ett brett utbud av näringsrika måltider, kosttillskott och medicinska metoder.

I somras minskade hennes cancerrisk dramatiskt och hon har skrivit om sin nyvunna självständighet. För att hjälpa kroppen att läka sig själv föreslår hon att man blandar traditionell medicin med alternativa botemedel. Den positiva Annika inspirerar omgivningen. Jag undrar om hon, sedan hon fick veta om sin cancerdiagnos, någonsin har gripits av förtvivlan.

En sjuklig idé har aldrig slagit mig in. – Nej. Att läsa om min cancerdiagnos i sommarens rubriker var dock upprörande. Det var nästan som att läsa någon annans självbiografi. Jag och min familj använder inte ordet “cancer” för att beskriva mitt tillstånd eftersom jag föredrar att se det som en obalans i min kropp.

Annika är inte överdrivet entusiastisk över den resande livsstilen för tillfället, trots hennes önskan att återvända till scenen som en del av Cotton Eye Joe Show-trion (som även involverar Jens på trummor). Sjukdom har visat mig att det finns fler sätt jag kan hjälpa mina medväsen på än att bara spela på scenen.

När jag mår bättre och får det okej från min läkare, är jag tillbaka på inspelningen, men det blir inte samma sak. När jag var 20 och inte brydde mig om hur jag såg ut eller kände mig gjorde jag ett misstag och kommer inte att göra det misstaget igen. Jag hade inte uttrycket “jag orkar inte” i mitt lexikon tidigare, men nu har jag det. Jag kan säga “nej” till förfrågningar, oavsett hur utmanande de kan vara.

Jens har under sin sjukdom varit Annikas klippa och kraftkälla och hon uttrycker sin djupaste tacksamhet och uppskattning till honom här. Däremot åkte Jens till Turkiet i februari på obestämd tid för att skapa ett internationellt barnprojekt som han och Annika hade sjösatt.

Jag behöver stanna i Sverige under överskådlig framtid för blodprover varje vecka, så det är där jag ska bo. Men om mina cancersymtom förbättras som jag förväntar mig så åker jag och Molly på sommarlov. Man bör göra det bästa av sitt liv genom att ta vara på de möjligheter som kommer i ens väg.

Kemoterapi för cancerpatienter är olämpligt. Anne-Marie Ljungberg Hennes fullständiga födelsenamn är Karin Annika Rednex Ljungberg Sylsjö. På bilden ovan syns Jens Sylsjö, 39, hans 9-åriga dotter Molly och familjens hund Aztek. Annika Ljungbergs inflammation i hennes sköldkörtel hindrade henne från att få några öga. Eftersom problemet är åtgärdat kan hon sluta med pillren.

Hon proklamerade “Jag är fantastiskt bra”, eller Jg mr oförskämt bra, till Nöjesbladet. Rednexs Annika Ljungberg hittade en knöl på hennes hals i september. En lapp på flaska lämnades först i båset. Jag skakade och gnuggade mina händer och började sjunga. Sedan fick jag reda på vad en knölen var, och mina intryck var inte gynnsamma. Sköldkörteln var nog skyldig tänkte jag. Medan mitt hjärtslag låg på 180 sov jag ingen av nätterna. Nöjesbladet citerar henne som sa: “Jag hoppade över linjen, så jag kom på att det var något.”

Applicering av honung rekommenderas.

Annika har kämpat mot leukemi sedan 2012. Trots att hon mår bättre mår hon fortfarande inte riktigt bra. Oron var säker på att knogetumören var cancer. En undersökning av en läkare visade att hon hade sköldkörtelit. Jag har inte ägnat mycket uppmärksamhet åt min kropp under de senaste fem åren, ända sedan jag lärde mig att vara avtrubbad när jag kämpade mot leukemi. Jag kommer inte att vänta så länge. Jag gör mitt bästa för att hålla mig kall och får hjälp så fort som möjligt om jag börjar känna mig orolig.

Annika Ljungberg Sjukdom : Kronisk Myeloisk Leukemi

Inflammationen minskar med antiinflammatoriska läkemedel. En kombination av levaxin och kortison i stora doser. Annikas ständiga mål var att förbättra sin hälsa. Att sätta din bästa fot framåt rekommenderas alltid, oavsett hur allvarlig en sjukdom är. Jag har finslipat min förmåga att upptäcka obalanserade situationer som kan utnyttjas med tillräcklig mental förberedelse och snabbt tänkande.

Annika Ljungberg Sjukdom
Annika Ljungberg Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *