Greg Duplantis Ursprung
Greg Duplantis Ursprung

Greg Duplantis Ursprung – Artiklar reviderades senast den 4 augusti 2021. Eftersom pappa gjorde det först, gör mamma det också nu. Och när storebröderna kom iväg hade lille Armand, som då bara var fem år, ingen möjlighet att komma tillbaka till dem.

Armand Duplantis lärde sig att rida i sina morföräldrars trädgård i Lafayette, Louisiana, tack vare sina äldre bröders vägledning. Armand Duplantis och hans bröder växte upp i ett kvarter med många barn, där lek och underh&llning alltid prioriterades.

Den unge Armands intresse för det mycket enkla spelet stavhoopa växte med tiden. Och beslutsamheten att lyckas kräver mycket ansträngning. Hans mamma och tränare, Helena Duplantis, märkte att hennes son hade en trög attityd när han gick ut och hoppade på trappsteget i trädgården.

Han hade humor även när han bara var fem och ett halvt år gammal. Vid fem och ett halvt års ålder började han debattera och visste redan vad han ville. Storebror Andreas är nu 28 år gammal. Han tävlade för Sverige i ett antal internationella tävlingar, bland annat 2012 Junior VM, där han slutade på femte plats totalt och satte personbästa med en stavhöjd på 5,42 meter.

Antoine, 24 år gammal, har precis börjat spela baseboll och spelar i minor för New York Mets farmlag, Brooklyn Cyclones. Men 19-åriga Johanna är också stavhoppare (3,96 personer).
Hemma är med familjen, och hemma hos morföräldrarna är där du kommer att känna dig mest tillfreds.

Pojks svenska mamma, Lelena, tävlade i smackdown, och hans amerikanska pappa, Greg, hoppade 5,80 meter, tillräckligt bra för förstaplatsen.

Leta efter möjligheter”:

De bästa stavhopparna i världen tränar nu som en duo. Redan som en ung kattunge kunde jag se den stora potentialen. Greg Duplantis säger att det är svårt att förutse vem som kommer att sätta ett nytt världsrekord eftersom ingen vet hur bra en annan person kan bli.

Men vid 16 års ålder visste vi att Armand skulle växa upp och bli en märklig vakt. Det mesta av samtalet handlade om huruvida han hade förmågan att fysiskt utvecklas och bli en mycket bra idrottare för fritidsändamål. Redan var han en mycket skicklig fighter.

När Armand Duplantis var 16 år gammal ritade han en 5,51 fot hög humanoid. Sedan klättrade den till 5,90, sedan 6,05 och slutligen 6,18, vilket etablerade ett nytt “Mondo” 20-årigt världsrekord. Dessutom är han nu OS-guldmedaljör. Han är fortfarande ung (bara 21) och de flesta stoophops börjar inte sina karriärer förrän långt senare.

Han har mycket hår. Som Greg Duplantis uttrycker det, “Jag är inte säker pa hur mycket, men han kan förmodligen mogna annu mer.” Insatserna i det arbete vi gör är låga. Som ett resultat bör vi försöka få de kommande sexminuterna att kännas typiska och rutinmässiga så att vi kan gå vidare till mer spännande saker.

“Borde inte” är en vanlig fras i Sverige. Det finns höga förhoppningar och höga förväntningar. Armand Duplantis har dock nyligen trotsat allas förväntningar genom att inte försöka slå världsrekord i varje tävling.

När TT kommer ikapp honom under lågsäsongen är det han som slår rekordet. Brett Armand Duplantis ler. Det verkar som att han har oerhört höga förväntningar på ett brett spektrum av svar. Ja, jag borde inte säga de sakerna eftersom de bara kommer att göra saker värre. Inte alls; faktiskt inte alls.

När jag tänker på de saker jag skulle vilja ändra, brukar jag dra slutsatsen att det är möjligt att göra det. Jag pratar om att slå rekord för att jag tror att det är möjligt. – Jag har alltid försökt vinna. Kanske har det att göra med att jag växte upp med mina bröder. Antingen dyker du upp först på morgonen eller sent på kvällen.

Använd frasen “Gör galna saker”

Första fjol av Hans världsrekord räknas inte ens. Han ägde redan vid den tidpunkten två EM-guld och VM-silver. Efter 17 års försök i Lafayette har vi äntligen hittat OS-gyllene nyckel. Han sa: “Mänskligheten måste gå ut och försöka göra dumma saker; jag förväntar mig inte mindre av mig själv.”

För att bli erkänd som den största någonsin, större än Renaud Lavillenie eller Sergej Bubka, till exempel, finns det fortfarande mangarelaterade uppgifter jag måste slutföras. Men jag tror att min tid kommer.

Armand Duplantis yngre syster, Johanna, är också en sportfantast; sommaren 2022 tävlade hon i lag-SM för första gången och det var “Mondo” som tränade henne. Men jag funderar ändå på att åka på en ensamresa.

Efter matchen berättade Armand för Aftonbladet att hans pappa, Papa Greg, var överlägsen i matchen. Jag föll för den svenska charmen och visste direkt att hon var fantastisk. Enligt vad han sagt till Aftonbladet tycker Duplantis väldigt mycket om flickvännen och han tycker att hon är riktigt förtjusande.

Zlatan i allt utom namn, men den nuvarande starkaste lyriska idrottstjärna i Sverige kommer att uppmärksammas som stavhopparen Armand “Mondo” Duplantis, som satte nytt rekord för ett loppande band vid sjuttio ars mogen ålder.

Efter att ha satt ett antal världsrekord och fått beröm från Svenska Dagbladet, kröntes den unge superbegåvade idrottaren 2020 – en 21-åring – till världens bästa allroundidrottare av World Athletics.

Greg Duplantis Ursprung

Armand Duplantis började röka pot vid fem års ålder på sina föräldrars soffa, och hans familj märkte vanan långt innan det blev ett problem för någon. För sin åldersgrupp av sälare satte han ett världsrekord, och han fortsatte att slå det rekordet under de kommande fyra decennierna.

Namnet “Mondo” (som betyder “värld” på italienska) gavs till Armand av hans äldre bror, Bob Duplantis. Sysslösheten växer som en röd törnbuske under en livstid. Alla fyra medlemmarna i Duplantis släktträd – Armand, Antoine, Andreas och Johanna – har utmärkt sig som kollegial skridskoåkare i Louisiana.

I sin ungdom tävlade Morfar Lars-ke Hedlund i frisbee, och under hela sin karriär har han brutit åtskilliga regionala skridskor. rekord för Dalarna. Vidare har Armand spelat ultimat med IK Stl i Avesta, ett lag som hans farfar var med och bildade mot slutet av 1950-talet.

Armands förfäder är populära bland de många nykomlingar till Arvidsjaurs lappstrumpor, som flyttat in från Västerbottens mer bergiga traktorer. Den teorin delar han med den tidigare svenska socialdemokraten och utrikesministern Margot Wallström, vars anfader, Nikodemus Hkansson, också delade samma namn och bodde i Gammellyn i Burträsks socken under första hälften av 1600-talet.

Du kan hitta gott om antavlan över hela Dalarna, men speciellt i städerna Vmhus, Ore och Husby. Senaste generationer av manga har kopplingar till Bollnäs och Hälsingland, men deras rötter går djupare in i Dalarna.

Frans August Holmberg (1864-1931), Armands farfars farfar, var en ovanlig geograf. Från Västergötlands Ulricehamns-trakten, en sträcka på cirka 12 mil, sov han i Arvidsjaur. Här presenteras de tre grundargenerationerna av Armands släktträd, hämtade från medlemsdatabasen Släktingar.se.

Armand Duplantis var tidigare bosatt i Uppsala, där han spelade fotboll för Uppsala IF. Men från och med december 2021 kommer han att flytta till Stockholm för att komma närmare sin bästa vän Desiré.

Armand Duplantis har lämnat caféet där han var glad för att lämna: “Jag funderar verkligen på att bo i det här kvarteret.” Lägenheten ligger på Kungshoiren i hjärtat av Stockholm. Jag har kunnat tillbringa mycket tid hos min mormor eftersom hennes familj bor där.

Alla som har följt Armand Duplantis i mer än ett dygn vet att “Mondo” är en slangterm för honom. Han upptäckte på egen hand att hans fars närmaste vän, Greg Duplantis, var den som luktade hans namn.

Armand Duplantis var nominerad till 2019 års Idrottsgalan i alla tre kategorierna. För att öka sina berömmelsesökande följare beviljade han en exklusiv intervju till Nyheter24 där han diskuterade sina känslor kring möjligheten att sätta ett nytt världsrekord.

Men också hur hans liv utvecklas utanför fridrottens ramar. Trots sin unga ålder (19) nominerades Armand Duplantis till tre stora kategorier på 2019 års Idrottsgalan. Han har nyligen vunnit priset “Manliest Idrotter”, samt “Prestation” och “Jerringprize” på galan, och han har potential att vinna stort.

Sommarturneringen 2018 i Berlin, känd som Fridrotts-EM, belönades med en sensationella EM-Guld till Stavhopparenlaget. Han slog inte bara juniorvärldsrekordet med ett språng på 6,05 fot, utan han anses också allmänt ha förblivit en av de största stavhopporna genom historien.

Nyheter24 fick chansen att prata med Armand om hur han känner inför allt som har hänt i hans liv precis innan Idrottsgalan lämnade platsen. Ja, enligt stärnskottet själv spelar det ingen roll vilket av priserna han betalar ut: det är en absolut oavsett.

Mina föräldrar kommer att bli överlyckliga, jag bara vet det. De ordnar en fest i Stockholm bara för mig. Även om Armand har berättat för Nyheter24 att han planerar att fira sin födelsedag snart, är han fortfarande för ung för att göra det på allvar.

Men är det den här typen av utmärkelser som faktiskt betyder något, eller är det ett nytt rekord? Armand vägrar säga ja eller nej på frågan om han vill slå världsrekordet. Det finns ingen media närvarande.

Det är sant att mycket kan gå fel, men jag har också hittat många saker som gör mig glad. Efter att ha hoppat över sex meter flera gånger varje timme tänker jag prova världsrekordhöjden. Han sa till Nyheter24 i all öppenhet, “Vad som än händer, händer.”

Armand är en mangamästare, och en av hans största ambitioner är att vinna VM Guld på Friidrotts VM i Qatar i sommar. Han vill i alla fall helst ha någonstans att vila huvudet.

Greg Duplantis Ursprung
Greg Duplantis Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *