Eva Armini Göteborg
Eva Armini Göteborg

Eva Armini Göteborg – Tidningsfotouppslag omfattade ofta adoptivfamiljer tillsammans med födelseföräldrarna. Äntligen ringde hon sin familj. I sin självbiografi Sommar i P1 avslöjar goth-tonåringen Eva Armini allt om sitt vilda och oförutsägbara liv. Ett friskt ungt par från en bra familj letade efter ett bra adoptivhem för sitt kommande barn 1946 när veckotidden Husmodern tillkännagav den födelse av ett övergivet spädbarn.

När Flickebarnet adopterades var han bara 21 dagar gammal. Hon tillbringade natten krökt i en uppfälld vardagsrumsdel i Stockholms nerbäddad resväska.Det här är början på Eva Arminis berättelse.Eva gavs upp för adoption när hon var 16 år gammal, och hennes adoptivföräldrar sa till henne att “en annan tants mage som inte ville ha henne” var ansvarig.

Hon tillbringade hela sitt liv klistrad vid tidningen eftersom båda hennes biologiska föräldrar var reportrar.Vid tjugo års ålder tog Eva sig tid att sätta sig ner och skriva ett brev till sin pappa.Det telegramerade svaret kom omedelbart.

Lyssnar på en framröstad

Nästa kapitel kommer att avslöjas den 12 juli under Eva Arminis P1-sommarpredikan. I slutet av maj stod det klart att kulmen i hennes berättelse var det som hennes publik mest förväntade sig.Att känna sig som centrum för uppmärksamheten är stimulerande och roligt. Enligt min erfarenhet är sommaren den bästa tiden för avslappnad chatt. Det är en dröm från det avlägsna förflutna!

Den här sommaren var dock avsedd att bli den.Jag har tänkt på det, men det verkar ha försvunnit, flera gånger tidigare. Förra året fick jag dock förhandsbesked och väntade spänt en söndagskväll på att ansökningsprocessen skulle öppna. Klockan 3:00 samlade jag viljan att trycka på skicka-knappen. Det gick snabbt! Evas berättelse sägs vara en liknelse om hur ensam kan forma en person.

Eftersom jag inte visste något om min familjehistoria, undrade jag naturligtvis om jag delade något DNA med mina biologiska föräldrar. Anledningen till att de lämnade mig är något jag naturligtvis ifrågasatte, men förklaringen har blivit tydlig för mig med tiden.Det finns ingen anledning att känna skuld för att hon återförenas med sin pappa.

Många nya biologiska vänskaper kommer att bildas som ett resultat av mötet, vilket är både oväntat och underbart. Under loppet av ett människoliv kan man uppleva ett antal andra mystiska möten som är lika svåra att tro.Hon diskuterar också vilken inverkan adoption har haft på vem hon är som person.

Under större delen av mitt liv, men speciellt när jag var ung vuxen, var jag mest sådan. Jag anmälde mig vanligtvis frivilligt till att jag blev adopterad när jag träffade någon ny på jobbet. Det var väldigt viktigt för mig eftersom jag visste att jag inte passade ihop med mina vänner och jag hade problem med min uppväxt. Jag var en väldigt annorlunda person än mina adoptivföräldrar. Inspirationen till att vara äkta slog till.

Men världen är inte så enkel. Dessutom delar Eva med sig av de positiva erfarenheter hon tagit med sig från sin adoptivfamilj.Mamma gav mig några nya, högkvalitativa trådar. Det stärkte mitt självförtroende och väckte ett intresse för stil som har varat livet ut.

Varför tycker du att det är viktigt att jag berättar den här historien för dig?Jag vill visa att det är möjligt att ta initiativ även inför växande utmaningar. Det är inte alltid valfritt att göra ditt liv mer underhållande. Att ha det i åtanke kan vara användbart.

Eva ser också fram emot en del skree.Min cyniska syn på livet som 17-åring etableras genom hela serien genom hur jag rör mig genom världen. Därför har min höga uppfattning om mig själv fått mig att ta fel. Bikuporna är den troliga boven. The Rock ‘n’ Roll Monster Bland världens största liveband rankas The Hives verkligen högt. Fagerstas medlemmar har kombinerat punk, swagger och udda humor till några av de senaste två decenniernas mest välkända indierocklåtar.

Mando Diao. Bandets inflytande på svensk rock har vuxit enormt sedan debuten i landet 2002. Bandets självbetitlade debutalbum på svenska, I Solnedgngen, släpptes 2020 till stor kritik. Mando Diao har dock aldrig haft några problem med att undvika det. Bandets senaste hits “Frustration” och “Fire In The Hall” bevisar att de uppträder i full fart igen och ger spännande rock and roll.

Eva Armini Göteborg

Enligt vad jag har plockat upp. Även efter ett kvarts sekel tillsammans är The Sounds fortfarande ett av Sveriges mest kända rockband. Svävande, magnifik indierock med precis den perfekta mängden sprickers och klistermärken, framförd av ett band som har hållit ihop sedan de först uppmärksammades.

När det gäller framggarna har åren efter debaclet 2002 med Living in America varit stabila. Under 2020 släppte vi också en CD med titeln “Things We Do for Love.”Tid: Torsdagen den 4 augusti mellan 18.00 och 23.00 i Bananpiren. Dörrarna öppnar kl 17:30. Ingen yngre än 13 år tillåts. Göteborg, med ett årligt sommargenomsnitt på 731 ljusa dagar, är den femte minst soliga platsen i hela Sverige.

Det finaste stället att njuta av sommaren och få din skuggafix. En kille som tror vad han än läser på skuggresor. Enligt Sifos senaste forskning ger en av två konkurrerande förklaringar ett övertygande svar på denna förfrågan. Medan detta händer, är maligna melanom på uppgång över hela USA.

Solar middagstid eller eftermiddag

Med detta som en startplatta har Apotek Hjärtat och Cancerfonden släppt hemsidan skuggresor.se.Syftet är att få ut folk där de kan njuta av strålar. Det är allt i låten “k dit solen aldrig skiner.”Vårt mål med skuggresor.se är att etablera skuggan som fanbärare för luftkonditionering sommartid.

De kumulativa effekterna av solexponering under en livstid är en riskfaktor för hudcancer, förutom de omedelbara effekterna av värme på huden. Apotek Hjärtats chefskemist Annika Svedberg anser att det är dags att börja planera för säkra friluftsaktiviteter. På webbplatsen finns resvägar till några av Sveriges soligaste orter, samt förslag på molnigare tillflyktsorter i områden med lägre historiskt solljus. Vad kan man göra i Göteborg efter jobbet?

Skuggresors är säkra på följande:

Besök din familjs favoritområde i Liseberg eller ta en promenad uppför Snikens kulle för att ta in vattenfallets landskap. Tror du att en picknick i skuggan av molnar på Slottsskogen vore en bra idé? Utmärkta vandringsleder kantade av stora träd finns i lummiga nggrdsbergen, bara en kort bit från staden. Och i hjärtat av stan, vid Trädgrdsföreningen, ligger Palmhuset, ett inomhusväxthus fullt av exotiska växter och blommor som ger intrycket av att vara utomhus.

Karlatornet är just nu under uppbyggnad och kommer att bli inte bara Sveriges högsta skyskrapa utan även landets längsta skugga. Om vädret i Göteborg blir soligt kan du ta din tillflykt till något av stadens många museer, som Universeum, Naturhistoriska museet eller Sjöfartsmuseet. Många har enligt Sifo-studier problem med pengar på grund av sin hälsa. Mer än en tredjedel av svenskarna har tatueringar från sommaren 2017. Ökande prevalens i 18-29-åringarna.

När man presterar på topp är ingen ute i solen särskilt länge. En färsk undersökning visade att 60 % av föräldrarna med barn hemma mellan 2 och 12 år tycker att det är svårt att uppmuntra sina barn att ligga kvar i sängen under varma dagar.

Dessutom säger två av fem föräldrar att de bara tar med sina barn en gång om dagen för ett mellanmål även under fina dagar. Göteborgsborna kan nu använda sitt lånekort för att låna BK Häckens och GAIS-matcher från ett antal av stadens bibliotek . Biblioteken i Backa, Kärra och Tuve har nu tillgång till min IFK Göteborg statistik och matchbiljetter.

Det är väl känt att när Blewitt är värd för ett spel är resultatet en spännande tävling. Vi har tagit många initiativ för att knyta an till stadens bibliotek för att öka antalet människor som kan spela fotboll. Vår grupp använder “linjebiljetter” för att uppleva nya aktiviteter eftersom vi värdesätter utforskning. I en extern kommunikation sa IFK Göteborgs PR-chef Josefine van Ginhoven “Vi är alltid öppna för nya idéer och får låååånga tips och tankar från göteborgarna.”

Ett kökort är allt en fotbollsfanatiker i Göteborg behöver. Enligt Ozan Oyarkilicgil, enhetschef för biblioteken Backa, Kärra och Tuve, “genom att arbeta tillsammans med de lokala idrottsklubbarna hoppas vi kunna vidareutveckla vårt läsuppsökande arbete, samtidigt som vi når ut till fler och skapar stora möjligheter för barn och unga.

Effekten av en pandemi verkar ha använts för gott. I parken, på torgen och alligatorerna, och inte så långt från vattenbrynet, kan vi nu ryta som kungar. Summer Undertaking och Villa Belparc presenterar en gratiskonsert av Slowgold, ett band från Göteborg. De gemensamma delarna av denna musikstil, som har kallats “drömrock”, kan spåras tillbaka över hela rockens historia. Genom att göra mer utrymme för synt och införliva mer melodiska utbrott har Slowgold förbättrat sitt senaste album av crys.

Eva Armini Göteborg
Eva Armini Göteborg

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *