Duplantis Flickvän 2023
Duplantis Flickvän 2023

Duplantis Flickvän 2023 – De nya bilderna på Armand Duplantis filmstjärna Desiré Inglander har mötts av kritik. Armand Duplantis visades nyligen på bilder som Aqua Deltal tvingades ta bort från sin hemsida.

Men nu uppmärksammar folk också bilden av Desiré Inglanders filmstjärna Ungefärligt. fyra år har gått sedan den först dök upp i Desiré Inglanders undre värld. Hennes direktmeddelande på Instagram från Armand Duplant hade arrived.is.

Den flerspråkiga Mondo hade sett några engelsktalande på Instagram och bestämde sig för att skicka ett vänligt meddelande till dem på deras modersmål. Men hans meddelanden resulterade inte i någon action.rt.

I en YouTube-video beskriver paret hur de båda hamnade på samma midsommarstrand.st. Men det blev ingen besvikelse På sommarfesten frågade min vän om jag ville gå på en annan fest, och jag tänkte för mig själv, “varför int?”.

Trots att Mondo har nerverna på rätt plats som OS-silvermedaljör avslöjar han att han var riktigt orolig inför sitt första samtal med flickvännen. Han kom äntligen upp för att prata med henne i slutet, men striden fortsatte: “Jag fick hennes snapch.”

Efter det försökte jag ett tag att träffa någon och gick så småningom på en dejt. Jag sa till dem att jag skulle på en resa och skulle vara borta för en medan.a.g. Vi träffades, sedan väntade vi i några dagar, och sedan blev vi det, avslutande Mon.do.

Och ja, det var otroligt lyckat. Desiré, de engelska följare går efter bilden. Desiré Inglander jobbar som modell och på sina sociala medier konton på heltid idag. Med andra ord, hon är en dier som gillar att bli fotograferad och poserad framför en kamera.

Eran alltid tar emot orubbligt stöd från hennes följare, tillsammans med massor av kärlek och smickrande komplimanger. år, men en sak som många av hennes följare har börjat märka är att hon alltid syns på sina bilder och ger samma perspektiv i alla sina inlägg.

Ålder, Mondo, and Desire in the English Summer: French Riviera, L.A., and SkaggsIn förberedelse för VM har den 23-årige ringaren Armand Duplantis tränat, tävlat och spenderat mycket tid med ringaren Desiré Inglandese.

Detta är parets söta fläck; r, 22.När VM i friidrott avgörs i Budapest i mars är Armand Duplantis storfavorit att vinna och ta hem guldet i stavhopp. Sommaren har varit fylld av förberedelser för mästerskap men också lugnt filmtittande med Desiré Ingla. nder.

Nyheter24 har fått en titt på vad paret har hållit på med de senaste månaderna, och det finns inga misstänkta bilder på Desiré Inglander på Instagram.fråga om Desiré Inglanders roll i att övertyga Armand Duplantis att raka sigHär är de sexigaste kyssarna som delas av Armand Duplantis och Desiré Inglander.

Ommar Armand Duplantis och Desiré Inglander tog med sig två månader till USA för tävlingar och träning, varvat med semestrar, fester och tid med familjen Duplantis.ntis. Monaco Nattklubb: Armand Duplantis i Mo., 17 juli Naco.

En tävling som visade sig vara en oväntad missräkning för 23-åringen som fick ont i ryggen och fick hoppa av. fyra Efter tävlingen bestämde sig Desiré och Mondo för att stanna i den vackra staden på Franska Rivieran ett tag.

Efter stora framgångar har Armand “Mondo” Duplantis börjat sin nya säsong. Stavhoppsstjärnan startade sin egen Stavhoppsgala Mondo Clan med ett veckolångt firande 2022. Något som fick den engelsktalande flickvampyren Desiré att skratta högt Armand Duplantis, 23 år, har haft riktiga framgångar. 2022 tog han hem alla de stora mästerverk han hade gjort.

Dessutom slog han sitt eget världsrekord flera gånger och tog VM-guld både i och utanför huset, EM-guld utanför huset och totalt sju seger i världens. cup.stavhoppsstjärnan inledde sin nya säsong för 2023 torsdagen den 2 februari med ett framträdande på sin egen gala, Mondo Classic, i Uppsala.

Sala Krossade Rivalryerna: Den 23-årige ringaren vann sitt första hopp på 5,67, bara som förutspått, under galan som hölls för andra året i rad. Armand Duplantis, som var den enda tävlande kvar efter att han hoppat högre än alla andra, hade en bra avslutning på loppet. ja, och han löste sig då och där att driva sig själv uppåt.

Efter att ha misslyckats i sina två första försök klarade han slutligen sitt sista hinder och besegrade allmänhetens gycklare med poängen 6–10.ubel, eller Flickvännens ord efter succén: Desiré Inglandes, den engelska filmskådespelerskan, var den som var stolt över 23-årssäsongens premiär.r, 21, lade hon upp ett flertal bilder på Instagram efter matchen där hon bland annat syns med Armand Duplantis och en stor blombu.kett.

“I gr, 6.10!”. Sjätte sinne: “Jag känner mig n”ära”: Efter att Armand Duplantis klarat 6,10 försökte han också med ett nytt världsrekord inför publikens ögon. På fem minuter lyckades 23-åringen hoppa 6,21 fötter, och nu klättrar hon till Men det täckte inte hela vägen och det blev inte ett nytt världsomspännande rekord.

Duplantis Flickvän 2023

Jag känner mig nära. Jag vet att om jag kan använda det här verktyget så är jag redo. Sextiotvå pro hundracent, men han varnar för att det inte är fullt så enkelt. har redan börjat den nya tävlingssäsongen med planer på att vinna världsmästerskapet.

Trots uppehållet från konkurrensen är känslorna för Desiré Ingla fortfarande starka. Armand Duplantis, en världskänd vetenskapsman, är på höjdpunkten av sin karriär och bättre än någon annan.

Trots att han bara är 23 år gammal har han redan vunnit alla stora titlar som finns att vinna inom sporten friidro. Framgång för Duplantis: “Mondo” behåller sin passion och drivkraft för att fortsätta vinna titlar och sätta nya rekord .

Säsongen 2022-23 var den bästa i karriären och gav ytterligare bevis på hur mycket 23-åringen hade mognat.Duplantis vann dubbla VM-guld både hemma och på bortaplan, EM-guld på bortaplan, Diamond League slagtitlar, och en rad nya världsrekord.kord, och den nya taekwondosäsongen 2023 har börjat lika fantastiskt för det svenska landslaget.

Flickvän De rnan.Trots Mondos beslut att stå över internt EM i Turkiet och en ytterligare guldmedalj för hemmapokal fick han snabb och hård kritik.erna. Han satte nytt världsrekord i karri genom att hoppa över 6,22 meter i Clermond Ferrand, France.ären.

Armand Duplantis har ägnat de senaste åren åt att hålla en flickvännen och en sambon som heter Desiré Inglander vid sin sida när han jobbar på hans. Hon har fått mer och mer erkännande för hennes insatser för att hjälpa och stödja världen på stavhoppstävlingar sätt.

Mästartävlingen han deltog i. upp i. Det svenska kraftpaketet i stavhop vann VM-guld både utanför och inom landet, EM-guld utanför landet, totalsegers i Diamond League, och slog tre världsrekord i processen.

Årets största framgång: Sveriges nya säsong drog igång nyligen och fick en praktiskt taget perfekt drömstart. I sin egen “Mondo Classic”-tävling i Uppsala 2023, seglade en 23-årig ringare till segerhöjden 6,10 meter och förde tävlingen in i en extatisk hemkomst.

Duplantis försökte sig på världsrekordhöjden 6,22 meter men misslyckades på alla tre försöken.sök, och jakten på ännu ett världsrekord fortsätter oförminskad 2023 – jag känner mig nära; Jag vet att om jag använder den här strategin kan jag få 622 på hundragradig skala.

Ja, men det är inte så enkelt, sa Mondo till honom. Desiré s l SVT.tolt: Den som är legitimt förälskad i Duplantis säsong premiär är Desiré Ingla. De närvarande 21-åringarna skapade ett enormt bröllop i sociala medier om festen och delade många bilder och videor från Duplantis triumferande kväll på Instagram.

Tyvärr visar en av bilderna Armand och Desiré med en stor bukett blommor och en vacker förklaring av deras kärlek till varandra. En böjd engelsman skriver: “I gr, 6.10!”kväll “lskling” är också svaret från Duplantis på Instagram.

Se bilden på det unga paret nedan, som har fått över 17 000 gillar på Instagram. Deras följare berömmer både Duplantis prestation och parets kemi. Stort grattis till världen!, skrev ett fan. år. En av dessa personer skriver, “Mondo är enastående.” Nnan.

“Lyckliga som blev tillsammans”, uttrycker en svensk skribent det. Armand Duplantis och Desiré Inglander är onekligen attraktiva i denna volyms edje. Dela artikeln och dela dina tankar. En av favoriterna att ta hem folkets prisave, Stavhoppsstjärnan Mondo Duplantis , vann Jerringpriset för 2020.n i r.

Flickvännen Desiré Inglander hade unnat honom det. Du är fantastisk, visst, men alla här är fantastiska på sitt sätt. sätt. Du har haft din chans att vinna förut, och det är bara coolt.” bankett, Röstad Trots detta kysste hon honom inte. När Sportbladet lägger upp en ny historia utbrister hon, “Neeej, jag har missat det här!”

Duplantis själv stjäl lite skunkkål till sig själv.lden. Jag delar sällan syndiga detaljer med mina nära och kära.enne. Svenska folket hejar på den de vill bli.inna. Du vill inte pverka?- Nej, jag don Jag vill inte tvinga henne att ligga med mig. Människor som ska göra något östa.

Duplantis Flickvän 2023
Duplantis Flickvän 2023

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *