Farao Groth Pojkvän – Farao Marcus Gustav Groth, mer känd under sitt artistnamn “Fantatiska Farao”, är en radiopersonlighet och utopiartist från Sverige. Han föddes den 6 maj 1985 i staden Stora Tuna i Kopparbergs län.
Han skulle vara bra för ett dagligt morgonradioprogram. Groth var värd för 2016 års Idol Extra-show och har varit en del av NRJ i många år. Han förväntades delta i Skellefteidrottsgalan 2018. I Sveriges radioprogram “Fnngarna p Fortet” och “Viktor & Faraos Podcast” ingick honom båda som gästvärd eller medprogramledare. 2023 kommer han att vara tävlande på Drag Race Sweden och skridskoåkare i UR-produktionen av Climate Camp.
Tillväxt och styrka:
I sitt radioprogram delar Groth ofta med sig av berättelser från sin barndom i Borlänge, Sverige, med sina föräldrar och två syskon. När han var ung skickade hans mamma mat att äta till honom på de många lokala tävlingar han deltog i.
Han bodde i både London, där han arbetade på Hamley’s, och Rom, där han studerade italienska. Utöver sina programmeringskunskaper jobbar han med parfymers på Dior. SVT:s nya kärleksspa “Vi eller aldrig”, där par i engagerade relationer ska bestämma sig för om de ska fortsätta sin relation eller inte, har utsett Farao Groth till sin showrunner.
Efter att Malta-utställningen avslutades gick Farao hem och gjorde slut med sin pojkvän. Han förklarade för Aftonbladet att “det var en i paret” som påverkade honom att vidta sådana åtgärder. SVT:s nya relationsprogram “Vi eller aldrig” leds av Farao Groth, en 36-årig radiopersonlighet.
I programmet kan deltagarna välja om de vill försöka fira jul tillsammans med sin karlek eller inte. Experter som sexologen Louise Mazanti och psykologen Björn Hedensjö finns längs vägen. Det var sommaren 2016 som premiären av den känslomässigt intensiva och dramatiskt fartfyllda dokumentären “Blev inspirerad” ägde rum på Malta.
Farao Groth berättar sin egen personliga relationshistoria för Aftonbladet. Jag avslutade showen med min pojkvän. Därefter beskriver han hur han och dåtidens expojkvännen kunde avsluta sin relation med hjälp av programmet utan att uppleva några smärtsamma känslor.
Han avslöjade också att en av hans älskare var drivkraften bakom hans beslut att avsluta förhållandet. Jag såg faktiskt mig själv och min pojkvän i sängen och tänkte, “nej, det är inte där jag vill vara”, säger Farao Groth.
Strålning genom:
Radiobranschen välkomnade honom snabbt som Annika Lantz medarbetare. Och 2014 fick han sitt massiva genombrott på NRJ när han gick med i radioprofilen för Roger Nordin, som ville att han skulle delta i sändningar och ge kommentarer till trendlåtar.
Som Fara Groth uttryckte det i en intervju med Dalarnas Tidningar 2014, “Ska man driva med kändisar s mste vara med värme och med stor självdistans.” Dessutom var han 2016 års programledare för “Idol extra”.
Att höra “Vi eller aldrig” fick Farao Groth att avsluta sitt eget förhållande. Luften gick ut i slutet av showen att pojkvännen. Tack vare SVT:s Relationsprogram avslutade Farao Groth sitt eget förhållande.
Efter “Vi eller aldrig?” Den nya SVT-dokumentären “Vi eller aldrig” följer ett eftertänksamt par när de försöker avgöra om deras förhållande har en framtid tillsammans eller inte. Farao Groth, 36, är programmerarens assistent.
Det var första gången han någonsin tog på sig rollen som programledare, och första gången han producerade ett tv-program av den här omfattningen. Nedräkning till “Vi eller Aldrig”: Festplanerarna håller för närvarande på Malta.
Besökare kommer att kunna se paret när de älskar, delta i parterapi, diskutera deras sexuella liv och försöka bestämma om paret ska stanna tillsammans eller gå sina egna vägar. Det här paret gav allt ett symboliskt värde, och det är tydligt att deras känslor och problem är kärnan i hela showen.
De har stannat vid ett vägskäl där det kan gå hur som helst, som Farao Groth uttrycker det. “Jag blev så inspirerad av mina föräldrar att jag avslutade mitt förhållande med min pojkvän när jag kom hem från skolan”, för att citera Farao Groths “Blev inspirerad”.
Jag avslutade showen med min pojkvän. När jag var där visste jag något, men när jag kom hem var jag redo att säga nej. Före allt annat antog programmet att han och pojkvännen skulle kunna njuta av en oönskad välsignelse utan fara eller avbrott.
Det är den riktningen jag pekade mot av en av mina föräldrar. i själva verket, säger Farao Groth, tittade han på sig själv och sin partner på sängen och bestämde sig, “nej, det är inte där jag vill hänga.
Han gjorde så bra ifrån sig i SVT:s “Vi eller aldrig” att han planerar att sitta kvar i rollen och söka fler programchefstjänster i framtiden. Jag räknar med att min telefons temperatur kommer att stiga när jag tar ut den. Jag sa till honom att jag skulle vara tillgänglig för Melodifestivalens auditions om han behövde mig.
Du kan se “Vi eller aldrig” på SVT och SVT spela kl 22:30 på vardagar och 22:25 på helger. Farao Groth, den 30-årige NRJ-programchefen, började veckan med att försöka förstå en “pinsam-miss” som fick hans vänner och familjemedlemmar att krypa ut ur huset.
Och hur kvällen den 18 augusti verkade vara hans begravning. Med möjlighet att få lite ostig på måndagsmorgonen säger Farao från “Vakna med NRJ”: “Jag måste vasa min man.”
Det första han förklarar är att han är helt oinformerad om teknik och har den mentala kapaciteten som en person i tjugoårsåldern. Det var grädden på moset att hans nyårslöfte var att skaffa Netflix. Han tog saken i egna händer och gick in i en teknikbutik, där han förklarade att han ville köpa Netflix för 5 000 svenska kronor.
Netflix-prenumeranter kan se detta som oroande med tanke på att tjänsten betalas månadsvis och innehåll kan streamas på både konventionella tv-apparater och datorer. Farao funderar: “Jag skulle älska det om någon installerade det, jag skulle älska det om det fungerade, och jag skulle älska det om det inte kostade mer än $5 000.”
Hans vänner hade retat honom om lairens programmeringskunskaper, men det var pojkvännen som gick honom på nerverna. Han slängde sig ner framför tv:n för lite stök och tittade bara på Netflix. Det såg ut som om det redan spelades på Faraos TV.
Farao sa med en suck av tacksamhet, “Jag skulle inte ha varit i närheten av så lyckligt lottad som jag är just nu om det inte vore för min fantastiska man.” Efter att ha träffats på American Idol-finalens afterparty bestämde sig paret för att officiellt avsluta sitt förhållande i slutet av året.
Farao sa att det kändes riktigt nytt och spännande att vara tillsammans, trots att vi bara har varit tillsammans i en månad. Relationsexperternas personliga relationer förbättrades efter tv-skildringen. I samband med sändningen av SVT relationsserien avslutade två av de tre inblandade experterna sina romantiska partnerskap.
Vi är bekanta med namnen Louise Mazanti (sexolog), Björn Hedensjö (psykolog) och Farao Groth (mediapersonlighet). Ny relationsserie på SVT Vi följer ett par som går igenom några svåra lappar i sitt förhållande och försöker komma på om de ska hålla ihop eller gå skilda vägar.
Men vem är det egentligen som ger råd? Den 48-åriga sexologen Louise Mazanti, den 46-årige psykologen Björn Hedensjö och den 36-åriga mediepersonligheten Farao Groth är alla bekanta ansikten i dessa berättelser.
Programledaren Farao Groth är mer känd för sitt arbete som radiovärd på NRJ som “Fantastiska Farao” och som domare i Idol: Extrasäsong 2016. Han sa till Aftonbladet, “Oavsett om vi kom eller inte invaderade vi aldrig Faraos privatliv.”
Han gjorde slut med sin mångåriga flickvän nästan så fort han kom hem från Malta, där annonsen filmades. När programmet var över stängde jag och min vän av tv:n. Medan jag var där kände jag en intensiv dragning till området, men när jag kom hem insåg jag att det inte var platsen för mig att varva ner.
“Nej”, sa han till tidningarna. Louise Mazanti är psykolog med inriktning på psykosexuell somatik, vilket innebär att hon lägger vikt vid sambanden mellan en persons känslor, kroppslighet och sexualitet. Hon har både internationell undervisningserfarenhet och utbildning inom detta område.
Louise är född i Danmark och har tillbringat större delen av de senaste två decennierna i London, där hon också är halvkatalansk. Det fanns en annan kvinna; det finns en annan kvinna. Louise berättar för M’Bra att Farao gav henne en privat lösning på deras förhållande i samband med inspelningen av Vi eller Aldrig.
På frågan om hur hennes egen familj ser ut svarar hon: “Oj, det är ett väldigt känsligt ämne.” Faktum är att min aktieportfölj gick upp i lågor under inspelningen av “Vi eller Aldrig.” Under de sista dagarna av cykelns återkomst insåg jag att något var fel hemma.
Utan tvekan en klassiker. Åh, och i alla fall var det en annan kvinna. Helt ur den här världen. Även om han är mest känd för sin bakgrund som författare på tidningar som Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter, har Björn Hedensjö funnits ganska länge.
Han bytte karriär till psykologi 2011 och är för närvarande i privat praktik. På sin hemsida ger han föredrag om en mängd olika ämnen, såsom stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi. Björn är showrunner för inte en utan två poddar: Dumma män och fickpsykologen.